waar is die pagina toch? Personal training | personal trainer Drachten

Personal training

Wat is Personal Training?

Personal training is een persoonlijke vorm van trainingsbegeleiding met als doel het fysieke en het geestelijke welzijn positief te beïnvloeden.

Wat kan ik als Personal Trainer voor u betekenen?

Met mijn persoonlijke begeleiding als personal trainer bereikt u uw doelstelling sneller, effectiever en efficiënter, dan wanneer u zonder begeleiding traint. U heeft een stok achter de deur!

Ik ondersteun en motiveer onder andere bij:

  • Afslanken
  • Opbouwen energie (algehele fitheid)
  • Vergroten van de spiermassa/kracht
  • Verbeteren van de conditie
  • Een gezond eet- en bewegingspatroon opbouwen
  • Opbouwen souplesse

Waar vindt Personal Training plaats?

De trainingen vinden plaats in de sportschool, buiten, bij u thuis of bij een bedrijf. Personal training kan zowel één op één als in een small group plaatsvinden, waarbij passie, plezier en creativiteit centraal staan!

Intake

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen en behoeften. Bijvoorbeeld u wilt afslanken. Op basis van de overeengekomen doelstelling volgt een intake gesprek met een lichaamsmeting en conditietest. Daarbij vraag ik ook naar uw persoonlijke gegevens, gezondheidsgegevens, sportachtergrond, voedingspatroon en blessures. Vervolgens starten wij een uitgebalanceerd plan van oefeningen, voldoende rust en een verantwoord voedingspatroon. De kosten worden bepaald aan de hand van dit intake gesprek en het overeengekomen plan van aanpak.

Indien noodzakelijk wordt eventueel een aanvullend onderzoek geadviseerd bij een sportmedisch centrum.

Ook is het mogelijk om een trainingsschema of voedingsadvies op te laten stellen zonder trainingen te volgen. Dit kan door middel van een eenmalig consult.